Att resa med företaget

De flesta företag är på resa någon eller några gånger per år. Vissa kanske mer än så, mycket beror på vilken typ av verksamhet som företaget bedriver. Företagsresandet är viktigt och det gäller att man träffar viktiga kunder på plats. Det kan också var så att det finns mässor och olika företagsevent som ska besökas för att sälja företagets produkter och tjänster.

Att välja färdsätt

Det är inte alltid som det fungerar att åka bil eller annat fortskaffningsmedel. Då är flyg ett effektivt sätt att ta sig från en plats till en annan. Idag så kan du smidigt söka och boka genom Internet. Gör ett besök hos avionero.se för att prova deras smidiga AI-teknik. De använder ny teknik för att underlätta sökningen av flyg på nätet. Som företagare så kanske man inte vill lägga så mycket tid på detta och vi tror att deras sökverktyg kan passa dig som företagare. Det kan inte bli mycket enklare att hitta det flyg som passar bäst för den resa som ni ska göra.

Ute på tjänsteresa

När man är ute på tjänsteresa och gör sina kundbesök så gäller det att kolla upp med företaget vika försäkringar som gäller. Det finns försäkringar speciellt för tjänsteresor som kan vara bra för företaget att teckna. Dessa ger ett bra försäkringsskydd vid just tjänsteresor. Oavsett om det är korta resor inom kommunen eller en utlandsresa i företagets tjänst så kan förskärningen täcka om det skulle hända något. Så innan du åker ut på din nästa tjänsteresa kolla upp vilka försäkringar som finns på företaget.